Review Barry M’s ‘Touch Of Magic’, een groene lip paint die roze verkleurt op je huid!

Published On 10 april 2013 | By Rox H. | Make-up

touch_magic_lip_paint_large

Barry M, een voor mij nog redelijk onbekend merk- kwam ik eveneens tegen in Londen, midden in de Topshop. De Topshop was verschrikkelijk druk en niet zo een mode-walhalla gebleken als ik had gehoopt, maar toen ik een Barry M standje midden in de winkel zag maakte mijn hart een sprongetje! Ik had de laatste tijd wel eens van het merk gehoord en dan met name de textured nagellakken van Barry M.  
 
Maar toen ik deze lipstick (Barry M noemen deze ‘lip paints’, ook goed.) zag, was ik gelijk gefascineerd. Ik ben gek op groen, en ik wil al een tijdje een mooie groene lipstick. Dus ik ben gelijk als een gek gaan swatchen midden in de Topshop. Hij werd roze. Ehh?

_L0A8842

Barry M korte uitleg over hun ‘groene’ ‘Touch Of Magic’ lip paint: 
“Waterproof formula with aloe vera, lasts up to 8 hours. Alkali level of your lips determines how pink the colour will go.”  
Okay! Dat is leuk. Roze vind ik ook mooi. Ook goed. Ik heb hem meegenomen, om hem voor jullie te kunnen swatchen en reviewen. 

En oh my.. Ik krijg het er bijna niet af! Prima op mijn lippen, want persoonlijk vind ik de resterende kleur die niet van je lippen afgaat niet eens heel storend.. Maar mijn hand, argh! Na met een nagelborsteltje bijna m’n huid eraf geschrobd te hebben, heb ik ‘t opgegeven. Okaaaay.   
Maar wat is het resultaat mooi op mijn lippen!

Na het swatchen heb ik er een look mee gemaakt, en dit is het resultaat!

_L0A8830

En nog eentje:

_L0A8836_2 
Gebruikte producten:   

Gezicht:  

 • Catrice ‘Prime and Fine’ als gezichtsprimer   
 • Gosh ‘X-ceptional Wear’ (14, sand) als foundation  
 • Etos ‘Complete Concealer Kit’    
 • LUSH ‘Feeling Younger’ als highlighter
 • Essence ‘Mosaic Compact Powder’ als bronzer/contour  
 • E.l.f. ‘High Definition Powder’ (sheer) 
 • Etos ‘Baked Blush’ (002) 
 • Gosh ‘Eyebrow Pencil’ (01, brown) 
 • Gosh ‘Longlasting Brow Pen (004, wheat) 
 • Etos ‘Stay Perfect Lash & Brow’  

Ogen:    

 • MAC ‘Paint Pot’ (Bare Study) 
 • Sleek ‘Ultra Matts’ palette (Dragon Fly en Sugarlite) 
 • Hema ‘Eyeshadow Duo’ (43) 
 • Etos ‘X-tra Lash Volume Mascara’ (waterproof)

Lippen:

 • Rimmel ’1000 Kisses Lip Liner’ (004, indian pink) 
 • Barry M ‘Lip Paint’ (touch of magic)  

Hebben jullie wel eens een vreemde verassing gehad tijdens het (make-up) swatchen in de winkel?

Liefs, Roqs 

9 Responses to Review Barry M’s ‘Touch Of Magic’, een groene lip paint die roze verkleurt op je huid!

 1. Hanney says:

  Toch even gelezen, schitterende foto’s maarre in de jaren 80 (vorige eeuw ;-)) was er ook zo een lippenstift heel apart kreeg je heel slecht van je lippen af er zal wel een aardig chemisch goedje in hebben gezeten , maar leuk dat je nu weer zoiets hebt XXX

 2. jolanda says:

  Grappig moet toch maar eens snel gaan shoppen in londen..of is hij hier nu ook al te koop?

  • Rox H. says:

   Niet deze kleur, maar de andere lip paints van Barry M zijn ook ontzettend mooi gepigmenteerd en daar kun je er hier online een aantal kleuren bestellen, maar niet deze specifieke kleur. Daarvoor moet je toch via hun website uit Londen bestellen of er zelf heengaan. :)

 3. Karin says:

  Ik wil een Barry M ik wil een Barry M

 4. Lisa says:

  Zo, dat ziet er goed uit!
  Waar kan ik jouw blog trouwens op volgen?